Εγκαταστάσεις Παιδικού σταθμού

Ξεκινώντας να σας παρουσιάσουμε τις εγκαταστάσεις μας, θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι όλοι οι χώροι μας είναι μελετημένοι, λειτουργικοί, άνετοι και περισσότερο απ’ όλα ασφαλείς, ΓΙΑΤΙ εμείς δεν ανακαινίσαμε κάποιο παλιό κτίριο ούτε μετατρέψαμε το σπίτι μας, ΑΛΛΑ κτίσαμε από την αρχή τις εγκαταστάσεις μας πάνω σε σχέδια ειδικών επιστημόνων για το παιδί και το περιβάλλον του.

 

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Ηλιόλουστες, άνετες, ευρύχωρες και μελετημένες στη λεπτομέρεια για να παρέχουν ασφάλεια στα παιδιά σας. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με κάμερες λήψεως είναι εγκατεστημένο σ’ όλες τις αίθουσες δίνοντας την ευχέρεια στους γονείς να παρακολουθήσουν το παιδί τους και τη διδασκαλία του όποτε το θελήσουν.

Κεντρική θέρμανση και κλιματισμός κρατούν τη θερμοκρασία της αίθουσας στα επιτρεπτά πάντα όρια.

Έπιπλα καλαίσθητα, σχεδιασμένα ειδικά για την αποφυγή μικροτραυματισμών, κάνοντας άνετο και ασφαλές το παιχνίδι.


ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

  • Μεγάλη αίθουσα για διάφορες σχολικές εκδηλώσεις.
  • Χώρος εκγύμνασης.
  • Θεατρική αγωγή.
  • Παιδότοπος τις κρύες και βροχερές μέρες του χειμώνα.
  • Κουκλοθέατρο.
  • Θέατρο Σκιών.
  • Ομιλίες και συγκεντρώσεις γονέων.

ΑΥΛΗ – ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Για το παιχνίδι του παιδιού διαθέτουμε την παιδική μας χαρά και τον πολύ προσεγμένο, ασφαλή και σκεπασμένο χώρο παιδότοπου.

ΚΟΥΖΙΝΑ - ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ
Τα Μαγειρεία μας είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα και με ειδικευμένο προσωπικό. Οι προμήθειες για την παρασκευή φαγητών και γλυκών γίνονται από τα καλύτερα καταστήματα.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
Παρακολουθεί τα παιδιά σας και σας ενημερώνει για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Ασφαλιστική κάλυψη σε γνωστή Ασφαλιστική Εταιρεία κατά την παραμονή – μεταφορά των παιδιών.

ΠΙΣΙΝΑ
Πισίνα ειδικά σχεδιασμένη για να φέρνει τα παιδιά σας με τον καλύτερο τρόπο σε επαφή με το νερό, μαθαίνοντάς τα ταυτόχρονα κολύμπι και τις σωστές κινήσεις στο θαλάσσιο χώρο.